Grīdas

vaskošana

Mēs rūpīgi izlabosim visus bojātos grīdas segumus, tāpēc, lūdzu, ieskatieties zemāk, lai redzētu, kas ietilpst tipiskā remonta projektā. 

Parketa grīdas vaskošana

Kas jums būs nepieciešams grīdas vaskošanai?

Parkets ir viens no populārākajiem, izturīgākajiem grīdas seguma veidiem. Zināt, vaska segums jūsu parketa grīdai visu gadu saglabā tās dabisko neskarto skaistumu, kā arī pagarina tā dzīvi.

Mūsdienu parketu, kas pazīstams kā lamināts, nav nepieciešams vaskot, jo tas ir iepriekš apdarināts ar poliuretānu, bet, ja jūsu mājās ir vecāka veida cietkoksne, ir to varat izdarīt pašrocīgi vai piezvanīt mums, jo parketa grīdu vajag vaskot trīs līdz piecas reizes gadā, atkarībā no tā, cik lielu trafiku tā saņem.

Ja vēlaties parketa grīdu vaskot pašu spēkiem, tad šeit būs pamācība no Grīdas Guru:

  1. solis – atbrīvojiet istabu
    No grīdas noņemiet visas mēbeles un visus paklājus. Jums vajadzētu arī atvērt logus, lai veicinātu ventilāciju un ātru produktu žāvēšanu. Tas arī novērsīs asas smakas, kas varētu rasties no šī vaskošanas darba.

  2. solis – vakuums

    Rūpīgi nosūciet visus netīrumus, lai no parketa grīdām notīrītu visus putekļus un pūkas. Izmantojiet nedaudz mitru mopu, lai noslaucītu visus grīdas dēļus. Mopam jābūt tikai nedaudz mitram, jo ​​pārāk daudz ūdens var sabojāt koksni. Mops ir nepieciešams arī jebkurai nejaušai šķidruma noplūdei.

  3. solis – tīrīšanai izmantojiet šķīdinātāju
    Sāciet, atsaucoties uz ražošanas vadlīnijām, lai pārbaudītu, ko var izmantot jūsu parketa grīdai. Kad esat izlēmis, kāda veida tīrīšanas līdzekļi ir ideāli piemēroti jūsu parketam, sāciet ar tīrīšanas līdzekli bez skalošanas vai citrusaugļu šķīdinātāju, ievērojot ražotāja norādījumus. Nelietojiet citus mazgāšanas līdzekļus, izņemot tos, kas norādīti iepriekš, jo to lietošana var sabojāt grīdu.

  4. solis – noņemiet plankumus vai traipus

    Ja uz jūsu grīdas ir tumši plankumi vai traipi, uzklājiet tam nedaudz etiķa, atstājiet to dažas minūtes un pēc tam noslaukiet to ar mīkstu drāniņu. Nelietojiet etiķi uz tīras koksnes.

    Ja jūsu grīdās ir vasks, vispirms tās ir jānoslīpē, bet tas ir darbs, kuram nepieciešama specializēta iekārta, kas rada daudz putekļu un problēmu. Ja tas tā ir, to vislabāk atstāt profesionāļa ziņā. Zvaniet mums!

  5. solis – uzklājiet vasku
    Uz parketa varat uzklāt akrila vasku uz ūdens bāzes. Uzklājiet to vienmērīgā, plānā kārtā, pārklājot visu laukumu. Šim vaskam ir īpašas sastāvdaļas, kas veidos aizsargājošu virsmas pārklājumu, kas padarīs jūsu parketa grīdu ūdens izturīgu. Pielietotais vasks patiešām ir diezgan bez smaržas un izžūs apmēram divu līdz trīs stundu laikā.

  6. solis – pulēšana

    Kad vasks ir pilnībā izžuvis, ar mīkstu, tīru drāniņu notīriet vai pulējiet visu vietu. Jūs varat aptīt šo audumu ap mīksta mopa pamatni un izmantot to, lai atvieglotu uzdevumu. Šis process atgriezīs grīdas spīdumu un palīdzēs parādīt jūsu parketa grīdas patieso skaistumu.

    Kad esat pabeidzis, ņemiet vērā, ka regulāri veiciet putekļsūcēju, lai saglabātu tā dabisko skaistumu, un pēc iespējas izvairieties no staigāšanas pa grīdu ar augstiem papēžiem un zābakiem, jo ​​tie var iezīmēt jūsu koku. Turklāt, ja atstājat paklājus pie durvīm, lai “noķertu” netīrumus, kā arī paklājus virtuvē, lai notvertu noplūdes, jūs uz pusi samazināsiet tīrīšanas laiku.

Masīvkoka grīdas klāšana – kas jāņem vērā

Tagad pievērsīsimies lietām, kas jāapsver saistībā ar jūsu telpu, lai palīdzētu jums iet pareizajā virzienā.

  1. Istabas kontaktpunkti
    Lai iegūtu patīkamāko vai dramatiskāko iespaidu, jūsu dēļi jānovieto virzienā, kas ved aci uz noteiktu telpas fokusa punktu, piemēram, jauko kamīnu vai uz citas lielas arhitektūras detaļām.

  2. Gaismas avoti
    Jāņem vērā arī jūsu istabas gaismas avoti, piemēram, kā gaisma iekrīt starp dēļiem. Tas var pagarināt vai saīsināt telpas vēlamo izskatu. Dēļi, kas virzās no jūsu ieejas uz āru, var padarīt atstarpi lielāku vai pat garāku, savukārt grīdas segums, kas klāts no sānu sienas līdz sānu sienai, saīsina vizuālo efektu. Tas nebūt nav trūkums, jo tas var padarīt jūsu telpu mājīgāku.

  3. Grīdas sijas
    Vēl viena lieta, kas jāņem vērā, ir grīdas sijas. Grīdas sijas tiek izmantotas, lai atbalstītu grīdu virs atvērtas vietas, piemēram, pagraba, pārmeklēšanas vietas utt. Tas ir kā mini tilts, kas tiek atbalstīts tikai katrā galā. Kad netālu viena no otras ir uzstādītas daudz sijas un augšpusē tiek piestiprināts kāds saplāksnis, tie rada lielu grīdas platību, ko sauc par “grīdas sistēmu”.

  4. Vairāki grīdas ieklāšanas virzieni
    Ja jūs cietkoksnes klājat vairāk nekā vienā telpā, tas prasa zināmu iepriekšēju plānošanu, kas būtu jāplāno pirms pasūtīšanas un plānošanas uzstādīšanas. Var šķist, ka atvērta koncepcijas telpa vienmērīgi plūst vienā lielā platībā, ja jūsu koka grīdas segums ir uzstādīts no telpas garā gala uz otru. Dīvainā formā veidotas telpas vai telpas, kas paveras no šauriem gaiteņiem, var neizmantot grīdas segumu, kas izveidots gar vienu nepārtrauktu redzamības līniju; var uzstādīt plānu koka sloksni, lai noteiktu slieksni, kur grīdas segums maina virzienu. Veids, kā izvairīties no pārejām vai radīt jauku, ietekmīgu vizuālu izklāstu, tādam veidam apsveriet iespēju koka grīdas visā mājā izvietot pa diagonāli vai siļķu kauliņu.

  5. Redzes līnijas
    Cietkoksnes dēļu vadīšana no galvenās ieejas pretējās sienas virzienā, palīdzēs vienkāršot redzamību un padarīs istabu mazāk aizņemtu.

  6. Gaiteņi
    Grīdas šaurās telpās vai gaiteņos būtu jāizliek uz āru no durvju ailes, lai tas neradītu nemierīgu izskatu – un to ir arī daudz vieglāk uzstādīt.

  7. Nevienmērīgas sienas
    Vēl viena svarīga lieta, kas jāņem vērā, klājot cietkoksnes grīdas, ir iespēja, ka jūsu sienas nav taisnas.

    Strukturālie apsvērumi
    Koka grīdām vienmēr jābūt novietotām perpendikulāri grīdas sijām – drīzāk pāri tām. Tas padarīs grīdas strukturāli noturīgas un palīdzēs novērst dēļu atdalīšanos vai liekšanos.

  8. Grīdas ieklāšana
    Tātad, nav pareiza vai nepareiza koka grīdas ieklāšana, tās veida. Koku masīvkoka virziena izvēle ir personīgās gaumes un jūsu telpas izkārtojuma jautājums.

Kāpēc mēs?

Garantija

Mēs nodrošinām augstākās kvalitātes materiālus un darbu, piedāvājot garantiju uz visiem mūsu pakalpojumiem.

Pieredze

Mūsu komanda sastāv no pieredzējušiem speciālistiem ar daudzu gadu pieredzi koka grīdu uzstādīšanā un atjaunošanā.

Komunikācija

Mēs uzturam atklātu un efektīvu komunikāciju ar klientiem, nodrošinot saprotamus padomus un atbalstu katrā projekta posmā.

Saņemt pieDāvājumu

Mūsu process

Sazinies

01

02

Konsultācija

03

Projekta apskate

04

Process

Atsauksmes

Galerija

Biežāk uzdotie jautājumi

Jā. Nelietojiet etiķi vai amonjaku, īpaši uz linoleja. Nelietojiet abrazīvus tīrīšanas līdzekļus, piemēram, mīksto skrubju tīrīšanas līdzekļus. Nelietojiet neilona skruberus uz vinila vai tērauda vilnas uz abiem grīdas segumiem.

Vinils ir labāks. Tas labi izturas pret lietām, kas var izraisīt traipus. Tomēr jums vajadzētu pēc iespējas ātrāk notīrīt traipus.

Vislabāk ir dabiski, absorbējoši paklāji. Regulāri mazgājiet vai nosūciet paklājus, pretējā gadījumā tie var kļūt pilni ar netīrumiem un smiltīm. Tad, kad paklājs mainās, jo cilvēki uz tā noslauka kājas, paklājs darbosies kā smilšpapīrs, sabojājot linoleja vai vinila grīdas apdari. Ja paklājs kļūst mitrs, paceliet to, lai to nožūtu vai mazgātu. Nelietojiet paklājus ar cietu gumijas aizmuguri, jo tie var notvert mitrumu pret grīdu, kas arī var kaitēt apdarei.

Veicam tehniskos uzlabojumos šajā lapā