Grīdas

Slīpēšana

Masīvkoka grīdas segums  neapšaubāmi ir klasiska vērtība, kas gadsimtiem ilgi ir kalpojusi cilvēkiem un, neskatoties uz daudzo moderno materiālu parādīšanos, ieņem stabilu vietu grīdas segumu tirgū. Dabiska koka dēļu grīda jebkurā telpā kļūs par galveno dizaina elementu.

Masīvkoka grīdas segums

Ne reti sastopams priekšstats, ka masīvkoka grīdas ieklāšanas process ir sarežģīts un dārgs, taču mūsdienās masīvkoka grīdas seguma uzstādīšana ilguma un sarežģītības ziņā ir pielīdzināma parketa grīdas seguma ieklāšanas procesam.

Masīvkoka grīdas segums  neapšaubāmi ir klasiska vērtība, kas gadsimtiem ilgi ir kalpojusi cilvēkiem un, neskatoties uz daudzo moderno materiālu parādīšanos, ieņem stabilu vietu grīdas segumu tirgū. Dabiska koka dēļu grīda jebkurā telpā kļūs par galveno dizaina elementu.

Ne reti sastopams priekšstats, ka masīvkoka grīdas ieklāšanas process ir sarežģīts un dārgs, taču mūsdienās masīvkoka grīdas seguma uzstādīšana ilguma un sarežģītības ziņā ir pielīdzināma parketa grīdas seguma ieklāšanas procesam.

Mēs veicam kvalitatīvu masīvkoka grīdas seguma uzstādīšanu, sekojot pāris pamatnoteikumiem pirms tā ierīkošanas:

  1. Pārliecināmies vai grīdas pamatne ir sausa, stabila un pienācīgi sagatavota.
  2. Pārliecināmies vai mitruma un temperatūras līmenis telpā ir optimāls priekš masīvkoka grīdas seguma uzstādīšanas.
  3. Masīvkoka grīdas dēļiem ir ļoti svarīgi aklimatizēties telpā, kur segums tiks uzstādīts. Mēs pārliecināmies vai tam atvēlēts pietiekami daudz laika, lai aklimatizētos konkrētajā telpā.
  4. Sagatavojam visu nepieciešamo aprīkojumu un instrumentus, lai grīdas seguma uzstādīšanas laikā viss būtu savās vietās un meistariem parocīgi, tādējādi nodrošinot operatīvu un rūpīgu darba gaitu.
  5. Vienmēr izmantojam augstākās kvalitātes materiālus, lai uzstādītais rezultāts būtu patīkams un ilglaicīgs.
 

Jebkura grīdas seguma uzstādīšanas laikā ir savas nianses. Izvēloties sev piemērotu masīvkoka grīdas seguma uzstādīšanas metodi, jāņem vērā dažādi aspekti. Piemēram, ja grīdas pamatne ir no betona, jāveic mitrumizturīgas membrānas ieklāšana, lai jaunieklātais grīdas segums nebojātos. Mainoties telpas temperatūrai un mitrumam, masīvkoka dēļiem ir tendence paplašināties un sarauties, tāpēc šo grīdas segumu ir ieteicams uzstādīt telpās, kur konstanta temperatūra tiek uzturēta visu laiku.

Grīdas Guru konsultēs Jūs jebkurā jautājumā par masīvkoka grīdas seguma uzstādīšanu un niansēm, kas jāņem vērā gan pirms, gan pēc seguma ierīkošanas.

Neatkarīgi no tā kādu grīdas segumu Jūs izvēlēsieties savai mājai, birojam vai citam objektam, mūsu speciālistu komanda vienmēr sniegs vērtīgus padomus un ieteikumus. Ne reti profesionālo ieteikumu dēļ, klienti uzstāda piemērotāko grīdas segumu, kas priecē ne tikai ar skaisto rezultātu, bet arī ar kvalitāti.

Koka grīdas segums

Koka grīdas segums – vienmēr aktuāls, vienmēr modē.

Koka grīdas dēļu galvenais slēptās kvalitātes nosacījums ir tās mitruma procentuālais saturs. Mēs strādājam un izvēlamies labākos materiālus, tāpēc mūsu izvēlētajos koka grīdas dēļos mitrums ir atbilstošs, lai garantētu minimālu dēļu spraugošanos koka grīdas dēļu ilgajā lietošanas periodā.

Grīdas Guru veic dažāda biezuma un dažāda sortimenta koku grīdas seguma uzstādīšanu.

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu ciklu koka grīdas uzstādīšanas laikā un pēc tās:
* Jūsu vēlamās koka grīdas uzstādīšanu un apdari

* Profesionālus grīdas montāžas pakalpojumus

* Piemērotu koka grīdas mitruma un skaņas izolācijas uzstādīšanu

* Durvju un durvju rāmju apgriešana

* Atbilstošu koka grīdas piederumu piegādi un uzstādīšanu

* Grīdlīstu piegādi un uzstādīšanu pēc jūsu izvēles

Veicam objekta apsekošanu un pēc tās sniedzam pilnu darbu specifikāciju, kurā būs atsauces uz izvēlēto koka grīdas segumu un tā ieklāšanu, nepieciešamajiem piederumiem un apdares līdzekļiem, grīdas pamatnes sagatavošanas materiāliem, kā arī ieteikumiem par to kādus koka grīdas kopšanas līdzekļus labāk izvēlēties.

Grīdas Guru komandā strādā augsti kvalificēti, draudzīgi un pieredzējuši koka grīdu montieri. Katrs mūsu darbinieks uzņemas atbildību par paveikto darbu, kopā veidojot spējīgu un atbildīgu darba komandu.

 

Parketa grīdas segums

Izmantojot labākos Eiropas un Latvijas materiālus un mūsu parketa grīdas uzstādīšanas pakalpojumus, uzstādīsim grīdas segumu, kas kalpos visu mūžu.

Parketa grīdas veiksmīgi iederas gan privātmājās, gan darba kabinetos, turklāt to dabīgais izskats un ilglaicīgais lietošanas laiks, parketu padara par visvairāk uzstādīto grīdas segumu visā pasaulē.

Parketa grīdas tiek veidotas no dēlīšiem, kurus var izvietot dažādos dizainos, izveidojot mākslas darbu vienkārša grīdas seguma vietā.

Lai arī klasiskie dizaini joprojām ir aktuāli, parketa grīdas dēlīšus var likt daudzos radošos veidos, ko var izvēlēties pats klients atbilstoši savai gaumei.

Kā mēs veicam parketa grīdas seguma uzstādīšanu?

  1. Pirms darba uzsākšanas vienmēr vienojamies ar klientu kādā dizainā un izvērsumā izkārtotus parketa grīdas dēļus vēlas redzēt vecā grīdas seguma vietā. Vērtīgi atzīmēt, ka parketa grīdas dēļu vietā robežas var aprīkot arī ar masīvkoka grīdas dēļiem dažādos platumos, kas var nodrošināt labāku apdari un izskatu.
  2. Kad esam uzstādījuši visus parketa dēlīšus, jaunais grīdas segums ir gatavs apdarei. Parketa grīdas apdares lielāko daļu veido procesa gaitā radušos spraugu aizpildīšana. Pat ar vislielāko rūpību uzstādītie parketa grīdas dēlīši to savienojumos veido nelielas spraugas, taču to var viegli novērst, aizpildot plaisu visā laukumā.
  3. Pēc spraugu aizpildīšanas parketa grīda tiek slīpēta ar vidēju un smalku abrazīvu. Grīdas Guru izmanto jaunākās parketa grīdas slīpēšanas iekārtas un piemērotākos instrumentus smalkai apdarei.
  4. Parketa grīdas dēlīšu blīvēšanai piedāvājam izmantot laku, eļļu vai cietā vaska eļļu – tā ir klienta izvēle.
  5. Piedāvājam arī parketa grīdas iekrāsošanu, kas ir papildu apdares pakalpojums. Ja vēlaties iegūt neparastu parketa grīdas seguma krāsu, piemēram, tumši brūnu, melnu, baltu vai pelēku, mēs Jums to nodrošināsim.
 

Parketa grīdas uzstādīšana aizņem laiku dēļ mērījumiem un izvietojuma plānošanas, taču līdz ko viss ir saplānots parketa grīdas seguma ieklāšana telpās notiek salīdzinoši ātri.

Parketa grīdas montāžas process norit pakāpeniski un lielākoties katram ieklāšanas solim jānotiek atsevišķās dienās. Tas ir saistīts ar faktu, ka koka grīdas līmei ir noteikts kalpošanas laiks un nākamās darbības var veikt tikai tad, kad līme ir pilnībā sacietējusi.

Īpaša un radoša parketa uzstādīšanas tehnika ir tas, kas padara Grīdas Guru komandu par speciālistiem parketa grīdas seguma ieklāšanā.

Mēs cienām klientu laiku, tāpēc mūsu parketa uzstādīšanas komanda rūpējas par to, lai darbs tiktu izdarīts gan rūpīgi, gan operatīvi. Šodienas darbus darām šodien un rītdienas darbus darām rīt – nesteidzamies, bet nekad nekavējam.

Kāpēc mēs?

Garantija

Mēs nodrošinām augstākās kvalitātes materiālus un darbu, piedāvājot garantiju uz visiem mūsu pakalpojumiem.

Pieredze

Mūsu komanda sastāv no pieredzējušiem speciālistiem ar daudzu gadu pieredzi koka grīdu uzstādīšanā un atjaunošanā.

Komunikācija

Mēs uzturam atklātu un efektīvu komunikāciju ar klientiem, nodrošinot saprotamus padomus un atbalstu katrā projekta posmā.

Saņemt pieDāvājumu

Mūsu process

Sazinies

01

02

Konsultācija

03

Projekta apskate

04

Process

Atsauksmes

Galerija

Biežāk uzdotie jautājumi

Koka parketa grīdas slīpēšana parasti jāveic ik pēc 7-10 gadiem, atkarībā no grīdas nolietojuma un uzturēšanas kvalitātes.

Mūsu izmantotās modernas iekārtas nodrošina minimālu putekļu daudzumu slīpēšanas procesā, padarot to tīrāku un drošāku.

Slīpēšanas izmaksas ir atkarīgas no grīdas platības un stāvokļa, bet vidējās izmaksas parasti ir no 10 līdz 20 eiro par kvadrātmetru.

Veicam tehniskos uzlabojumos šajā lapā